Dansecrewet

Dansecrewet

tirsdag 7. juni 2016

Superhelg i Brumunddal - del 1 - Freestylestevne

Helgen 28. og 29. mai tilbragte Bella og jeg i Brumunddal, på stevne og utstilling arrangert av Norsk Shih Tzu Klubb. Jeg var også invitert på fest den helgen, og vurderte lenge hva jeg skulle gjøre. Valget falt altså til slutt på hundehelg, og det skulle vise seg at det var et veldig lurt valg :)

Ettersom freestylestevnet skulle foregå på ettermiddagen, hadde jeg bestilt overnatting fra lørdag til søndag, samt meldt oss på utstillingen på søndag. Vi brukte god tid på veien, og koste oss med flere stopp innimellom regnbygene som fulgte oss oppover.

Titt-tei :)

Fint langs Mjøsa
Vi venter på at utstillingen skal bli ferdig
Konkurransen skulle være i utstillingsringen etter at utstillingen omsider var ferdig, og det ble et veldig vanskelig miljø for hundene. Masse folk og styr rundt banen med telt som ble slått sammen etc gjorde at vi måtte vente litt ekstra for å komme i gang. Det var også vått i gresset og masser av gode lukter etter alle de spennende hundene som hadde vært i ringen i løpet av dagen. Det ble derfor litt snusing på flere av hundene, deriblant Bella. Jeg syntes ikke vi fikk det helt til, og hadde ingen god følelse da jeg gikk av banen. Men det holdt jammen til ny rød sløyfe! Så nå kan vi søke NKK om mellomtittelen FS1 - hurra, hurra! Vi kom på 3. plass av fem startende, så det ble både rosett og premie :)Etter at den offisielle konkurransen var ferdig, ble det arrangert den uhøytidelige konkurransen Lucky Dipp. Her går du inn i ringen uten å vite hva slags musikk du får, og du må altså improvisere til musikken i to minutter. Vi fikk en skikkelig rocka låt, Bonnie Tyler med Holding Out for a Hero, og det var kjempemoro! :) Resultatet ble en delt andreplass og en stor rosett, og Bella valgte selv premien, en søt liten "koseleke" :)

Takk til Ine for fine premier og et godt gjennomført arrangement i et utfordrende miljø.

Premiene

Godt å slappe av med griseøre på motell-rommet,
og lade opp til neste dags opplevelser :)

Fortsettelse følger... :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar