Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

mandag 17. september 2012

Sommeren som var...

Nå som høsten senker seg er det kanskje på tide med et lite tilbakeblikk på sommeren som var :-) Vi har som vanlig kost oss på vårt sommersted ved Stavern :-) (Les camping...;-)) Et herlig sted både for to- og firbente. I heimen er vi ikke helt enige om hvor mange regnværsdager vi hadde i sommer, var det en, to eller tre? Jeg mener en, og det var den dagen denne bloggen ble opprettet. Så med andre ord skal vi ikke klage over været, selv om det kunne vært ørlite grann varmere.

Men for hundene har det vært en ypperlig sommer, passe varmt, sløve i skyggen, turer langs kyststien og løpe i vannkanten. Kan man bedre ha det?

Vi er klare! Skal vi ikke dra snart?

Sløver'n i skyggen :-)

Hva skjer der borte a?

 Vi har funnet skatten!

Hmm... burde kanskje tatt sommerklippen snart...

Kongen på haugen... 

Jeg vil være med på kajakktur!!!
Spennende på båttur :-)
 Gutta på tur :-)
Bonso og mor har vært på Lagottotreff i Tønsberg :-)
Spennende med ender for den apporterende vannhunden...

Man blir jo så sliten av all den friske sjølufta :-)

Som det kommer fram av bildene har vi vært masse ute på tur og kosa oss, men de lange turene langs kyststien som jeg drømte om på forhånd får vente til neste år... Min lille tenåringsgutt hadde nemlig bestemt seg for at "Gå pent? - Nei ikke denne karen, nei!" Så da ble det en del runder rundt på campingplassen med "gå pent trening" isteden. Vi har det nemlig så veldig travelt at vi har ikke tid til å gå pent, og så blir vi så veldig glad når vi får ros og godbit at da må vi i hvert fall løpe av gårde... Tjo og hei, her kommer vi :-)

Vi gleder oss allerede til neste sommer og ferie ved Stavern!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar