Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

tirsdag 15. november 2016

Novemberutstillingen Kongsberg Hundeklubb

På søndag var det utstilling på hjemmebane, og vi måtte benytte anledningen til å prøve oss i ringen igjen. Håpet var at det skulle være mange Lagottoer, slik at vi kunne få en reell utstillingstrening. Men dessverre var vi enslige i ringen. Det var derfor godt at det ble CK (Championkvalitet), slik at hun også ble BIR (Best i Rasen) og vi fikk prøve oss i gruppefinalen. Og for første gang måtte vi takke nei til Cert, da hun allerede har de to småcertene som skal til for å få championatet.

Det er selvfølgelig ikke like stas å bli BIR når det ikke er i konkurranse med andre, men det gjør ikke så mye når hun får en veldig god kritikk. Og ekstra stas når dommeren forteller at hun går for å være veldig streng, men at hun likte denne hunden her veldig godt <3

Jeg var veldig glad for å få lov til å konkurrere i gruppa, da det var verdifull trening for oss å være sammen med mange andre i ringen. Og snuppa klarte seg veldig bra. Det er jo ganske så spennende å stå der og vente, og se hvem dommeren kommer og takker - og som dermed blir sendt ut av ringen. Vi var seks ekvipasjer totalt, og det er kun fire som blir plassert. Bella ble plassert som BIG4 (fjerdeplass) - og det er jeg strålende fornøyd med :)

Nå kan vi stille på neste helgs store NKK utstilling på Dogs4All med godt mot :)

Foto: Lotte Werner Pettersen

Fornøyd med dagen :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar