Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

onsdag 7. mars 2018

Helgekurs i Triks og Aktivisering

Helgen 3. og 4. mars arrangerte Svansen Hundeskole helgekurs i Triks og Aktivisering. For første gang ble det arrangert kurs innendørs, og stedet var Drammen Hundepark i Solbergelva. Tidligere har triksekursene blitt holdt en kveld i uka og utendørs, men med "metersvis" med snø på Kongsberg var innendørs kurs i oppvarmet lokale en veldig god løsning.

Fem påmeldte hunder med sine respektive eiere jobbet som helter - tre timer lørdag og tre timer søndag. Vi hadde litt teori i starten og underveis, og de fikk prøve seg på enkle triks og litt mer avanserte triks. På lørdag fikk de i tillegg prøve seg på agilitytunnel og hopp, og på søndag satte jeg opp en liten RallyLydighetsbane som de fikk gå noen ganger.

Søndag startet vi med litt repetisjon, samt en rask gjennomgang av nyheten Trikseprøve. Trikseprøven vil bli arrangert på alle stevner i Kreativ Lydighet og er en super anledning til å trene triks og ha et mål for treningen. Info og demofilmer finnes på Norsk Freestyleforenings hjemmeside: http://www.norsk-freestyleforening.no/page_144.html

Bella var som vanlig demohund, og viste fram både det hun skulle og det hun ikke skulle 😏 Men kreativ er hun 😊 Og det skaper i hvert fall en løs og god stemning med en hund som byr på seg selv 😁😅

Fredag før kurset ble jeg kontaktet av en journalist fra Drammens Tidende som lurte på om han kunne komme og lage en sak om kurset. Selvfølgelig var han hjertelig velkommen 😊 Resultatet ble to hele sider i mandagens papirutgave, samt reportasje og en bildeserie på 43 bilder på nett. Nettutgaven må man dessverre ha + abonnement for å lese. Men nedenfor ligger bilde av avisartikkelen. Veldig moro med litt publisitet 😊Jeg fikk også tatt noen bilder selv og nedenfor er et lite utvalg av de flinke hundene og familiene deres.

Både hunder og eiere var superflinke, og jeg håper jeg har klart å inspirere noen til å finne på ennå mer gøy sammen med de firbente familiemedlemmene.

Jeg storkoste meg i hvert fall - og det blir helt sikkert en reprise på dette opplegget 😊

Besøk av journalist
Sonny med familie
Tove og Bailey
Erfaringsutveksling?
Kom da, Sonny...
Tjohei... :)
Konrad tar seg en velfortjent pause
Milo liker å hoppe
Konrad trener på å "spille død"
Hopp over/gjennom rekvisitt - her rockering
Aud og Baltus trener RallyLydighet
Hvordan var nå dette da...?
Full fart på rallybanen
Fem superflinke hunder med eiere samtidig på banen :)

TUSEN TAKK TIL DERE ALLE FOR EN VELDIG TRIVELIG HELG! 


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar