Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

mandag 10. september 2018

Trening mot Freestyle klasse 3

Da er det slutt på både sommerferie og ekstra ferietur til Kroatia, og denne uken er det tilbake til målrettet trening og treningsplaner.

Sommerferien ble som vanlig tilbragt på campingen i Stavern, og vi har kost oss med masse turer både på kyststien og rundt omkring. Og for en vannhund har det ikke vært mye å klage på denne sommeren. Om ettermiddagene har vi kost oss med å starte innlæringen av noen nye triks.

Etter sommerferien kom vi igang med å sette sammen øvelsene og teste ut i forhold til nytt program, og helgen 18. og 19. august hadde vi en flott treningssamling i Telemark i regi av Norsk Freestyleforening. Heldige oss fikk god hjelp og fikk boltre oss på den fine plassen til Eva. Lørdag ble det eksklusiv trening for Eva og meg og hundene i det fine treningsrommet hennes, og på søndag var vi en liten og trivelig gjeng som koste oss i finværet på uteområdet. Veldig nyttig med ringtrening og tilbakemeldinger fra de andre. I tillegg fikk Bella noen gode økter med rotrening i buret. Takk for assistansen, damer 😊

Eva og Emmi i flott HTM posisjon

Fra søndagens trening

Aldri kjedelig med Kreativ Lydighet ;)

Mona og Ane leker strenge dommere...

Vår tur i ringen

Tja... prøver jeg å løpe fra henne...???

Jeg har valgt å fortsette med Mary Poppins programmet, og har lagt på et minutt slik at det blir langt nok til klasse 3. I tillegg til å øve inn nye momenter må vi også forbedre noen av øvelsene vi hadde i den opprinnelige delen.

Forrige uke var alle familiens tobente på ferietur til Kroatia, og Bella fikk en ukes hotellopphold på Skoger Dyrehotell. I dag har vi hatt en fin økt i Drammen Hundepark med en litt overivrig Bella - som var mer enn klar for å komme i gang med treningen igjen. Så denne uken bretter vi opp ermene, og vi gleder oss til flere treningsøkter sammen med likesinnede.

Nå er det bare å satse mot å bli ferdig med klasse 3 programmet vårt innen stevnet i november. Så vil tiden vise om vi tester ut programmet i klasse 2 først, eller om vi hopper i det med begge beina og melder oss på klasse 3. Klasse 3 på dette stevnet vil si deltagelse i Norgesmesterskapet i Kreativ Lydighet - og det kribler litt i magen ved tanken på å debutere i klasse 3 i denne settingen. Vi får se hvordan det går med treningen framover, og så får vi satse på at jeg tar den riktige avgjørelsen når den tid kommer.

Det har jo gått ganske bra i år, og av de fire konkurransene vi har stilt i her hjemme har det blitt tre seire, med førstepremier og gode poeng. Så selv om jeg fikk en liten nedtur i Sverige i sommer, har jeg trua på at vi er på rett vei - og at vi snart er klare for øverste klasse.

Her er en liten film som viser litt av det vi jobber med for tiden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar