Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

tirsdag 9. juni 2020

Stevne i Fredrikstad

Så har vi endelig fått svingt oss i ringen på et ordentlig stevne igjen 😀 Fredrikstad og Omegn Brukshundklubb var tøffe og tok på seg å arrangere stevne med Corona restriksjoner. Hver klasse hadde egen oppmøtetid, og vi ble oppfordret til å forlate området når vår klasse var ferdig. Det var godt med antibac tilgjengelig og alle andre hensyn var tatt. Tusen takk til Hanne og gjengen for at dere tok på dere dette!

Fredrikstad har vært stedet for de store seiere, øverst på pallen og mellomtitler - men også stedet for disk og hvor nye program testes ut. I fjor testet vi vår nye start i Mary Poppins programmet, noe Bella fant veldig unødvendig, og i år var det første gang i ringen med det nye programmet vårt.

Jeg sliter fremdeles med motivasjonen, og var overhodet ikke klar for ringen, men jeg tok en sjangs, og det var uansett fint å få testet programmet i en konkurranse. Takk til arrangør og Ingebjørg for filming! Veldig nyttig å se i etterkant hvor skoen trykker. Vi kom helt ut av musikken i starten av programmet, og denne delen er nå plukket fra hverandre og er oppe til revidering... 😅

Jeg har vært litt usikker på om jeg ville legge ut filmen, men skitt au... 😉 Så versågod -  men se på det som det det er, et program under innøving. En usikker fører som ikke gir tydelige beskjeder, og en litt fjern hund - to dager før løpetid... 😳 Vi blir liggende etter musikken lenge, og gjennomføringen er allerede ødelagt, da Bella nekter å gjøre virringen på mine føtter. Jeg velger da å bryte ved å gi tegn til dommerne, og jobber deretter med å få henne til å gjøre øvelsen. Det er en øvelse hun synes er morsom, så jeg tenkte det var greit at hun ikke fikk lov til å styre koreografien selv 😉Med kun to deltagere i klassen hadde vi jo alle muligheter til å komme på pallen - men da må man først fullføre..😁 Vi fikk i hvert fall gode tilbakemeldinger fra dommerne på det vi fikk vist, og jeg fikk igjen bekreftelse på at dette er noe å bygge videre på. Vinnere denne dagen ville uansett vært Marianne og Vega som fikk skyhøye poeng for en super gjennomføring av sitt "What does the fox say" program. Et program hun kom på 5. plass med i den internasjonale freestyle finalen på Crufts i år 😍
Har man disket seg, får man stille seg opp utenfor pallen ;)

Selv om det ikke ble en slik sosial happening som det pleier å være, var det som vanlig veldig trivelig å få komme til Fredrikstad. Og veldig godt å få litt konkurransetrening igjen - det trengs!

Takk for en fin dag! Vi gleder oss allerede til neste år! 💓

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar