Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

tirsdag 26. januar 2021

Reisen hjem

Så er vi vel hjemme igjen med dette lille vidunderet 💖 Vel, det er faktisk noen dager siden, men jeg ble visst aldri helt ferdig med dette innlegget.... hmmm... småbarnsmor og ammetåke... Vel, vi får ta det første først.

Koser seg i bilen på hjemturen 💖

Turen oppover gikk veldig greit, og vi slapp å møte på "villmannen Frank".  Det var ikke det samme strålende været som vi hadde på forrige tur, så det ble stort sett strake veien oppover. Bella liker heldigvis å kjøre bil, og slapper godt av i buret sitt. Hun er jo også vant til hotellopphold, så det er en grei frøken å ha med seg på tur 😍 Men etter en hel dag i bilen kunne vi ikke gå ifra henne for å spise middag, så vi bestilte et raskt hamburgermåltid på rommet, før vi reiste opp til Mette og valpene for et lite besøk. Det var veldig godt å få litt tid med Lissie igjen, og fint at hun fikk bli litt mer kjent med oss før hun skulle være med oss neste morgen.

Lørdag morgen var det tidlig opp, så lufte Bella og sette henne i bilen før det ble en rask frokost. Og så var det endelig tid for henting 💖 Det var ikke så lett å la hundene møtes hos oppdretter, så vi kjørte tilbake til hotellet og lot de hilse på parkeringen der. Bella var egentlig mest interessert i å leke i snøen, men de fikk hilst litt på hverandre før vi startet på den lange turen hjemover.

Første tur ut av bilen, og klar for å hilse på Bella 💕
Deilig, varmt og lunt i bilen 😌

Turen gikk helt supert. Den første halvtimen satt hun på fanget mitt og koste seg, før hun la seg inn i henteburet ved siden av meg i baksetet. Vi prøvde oss etter hvert på noen tissestopp, men frøkenen syntes ikke det var noen god ide å skulle gå ut av bilen, i kulde og snø. Og tisse ville hun i hvert fall ikke. Så det var godt vi hadde masse hundepledd med oss, og vaskemaskin hjemme 😂

Det passet bra med en stopp på gårdsplassen til datteren og samboeren på Raufoss for å strekke på bena, og det var noen der som ikke var så veldig lei seg for det 😉 Lissie syntes det var veldig koselig å treffe den tobeinte storesøsteren, og få sitte på armen hennes og se på Bella som lekte i snøen.

Martine og Lissie 💕

Da vi kom hjem fikk Lissie litt tid for seg selv for å bli litt kjent i huset før vi slapp inn Bella. Vi var jo spent på hvordan hun ville takle denne lille, men det gikk veldig bra. Bella er jo vanligvis ikke så veldig interessert i andre hunder, men nå ville tilfeldighetene det slik at hun er høyløpsk for tiden... Så man kan si det slik at hun er litt vel ivrig og pågående, og det er ett og annet hun ikke helt har forstått... 😅😂

Lissie syntes nok at denne store hunden var litt småskummel med en gang, men det gikk seg veldig fint til under oppsyn og veiledning av de tobeinte.

Ble ganske kjapt rampejente 😅

Lørdagskveld 😊😍

To fine jenter 💖💖

Kommer du snart, eller?
Natta 💖


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar