Dansecrewet

Dansecrewet

søndag 15. mars 2015

Årets Hund

I dag gikk startskuddet for konkurranseåret 2015 i Kreativ Lydighet. Konkurransen ble arrangert i Drammen Hundepark, arrangør var Norsk Freestyleforening og undertegnede var stevneleder.

Det ble en fin dag, og vel gjennomført konkurranse - takket være gode medhjelpere som tok ansvar da stevneleder var mer tett i toppen enn vanlig er... Tette bihuler og dotter i øra... Var veldig glad jeg kunne trekke meg tilbake og ta meg av poengutregning, og la de hørende ta seg av kommunikasjonen ;)

19 superflinke ekvipasjer fordelt på fem forskjellige klasser, veldig mye fin freestyle og HTM å se :) Gratulerer til dere alle! Og tusen takk til medhjelpere, dommere og publikum!

Etter konkurransen var det utdeling av Årets Hund 2014 prisene, og Buster stakk av med tittelen Årets Hund 2014, HTM klasse 1 :) Flinke gutten til mor! <3 Dette hadde vi ikke i tankene da vi droppet freestylen og gikk over til HTM bare sånn for moro skyld. Det blir nok mer seriøs trening på posisjoner fremover! Og så får vi prøve å få med oss de konkurransene vi kan denne sesongen.

Tror han føler seg fin med denne rosetten ;)
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar