Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

mandag 3. desember 2012

Ting blir ikke alltid som planlagt...

Ettersom jeg har meldt Bonso på konkurranse i januar tenkte jeg for en liten stund siden at det var på tide å trene deler av programmet med litt forstyrring rundt. Dro derfor til byen og oppdager at hunden er blitt livredd for bystøy! :-(

Nå hadde vi riktignok maks uflaks… Det var vanskelig å finne parkering, så vi havnet inne på parkeringshus - skummelt! Kom oss ut av parkeringshuset, masse bilstøy fra hovedveien - skummelt! Mange biler som skal ut og inn av parkeringshuset - skummelt! På toppen av det hele så kommer det en skranglete militærbil som så høy at den kjører inn i skiltet som henger over innkjøringa - KJEMPESKUMMELT!!!

 
Har derfor måtte fokusere på miljøtrening isteden for program de siste dagene.
Dag 1: Begynte på bakside av Kiwi på Baneveien, hvor det er stille og rolig. Beveget oss ned bakken og så på biler og handlevogner på god avstand.
Dag 2: Parkerte igjen på baksiden, og kom oss denne gangen helt ned på parkeringen utenfor matbutikken. Det var stille og rolig så var også en snartur inn på parkeringen under tak. Gikk veldig fint.
Dag 3: Parkerte på framsiden denne gangen og gikk en runde rundt på parkeringen. Mange biler og en del handlevogner. Gikk også veldig fint - phuu... Vi er på rett veg :-)

Og takk og pris for at vi går medborgerkurs, som fokuserer på akkurat sånne ting, for tiden!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar