Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

mandag 24. juni 2013

Rekrutt med bismak

I går var dagen hvor vi endelig skulle startet i offisiell konkurranse... Men, som mitt forrige blogginnlegg handler om, så har min kommende "stjerne" blitt kjemisk kastrert, og har derfor ikke lov til å konkurrere på et år. Så selv om jeg nå følte meg klar for konkurranse så måtte det bli rekrutt igjen..

Jeg må jo innrømme at min motivasjon for strukturert trening fikk en liten knekk, og jeg fikk ikke trent så mye de siste to ukene som planlagt, men vi stilte da i rekruttklassen. Det gikk ganske greit, og det ble en fin trening uansett - men jeg skulle så veldig gjerne stilt i konkurransen! Ikke så mye for konkurransen sin del, men jeg trenger litt press for å trene maksimalt og yte det lille ekstra når det er "alvor". Og jeg er veldig sugen på konstruktive tilbakemeldinger fra dommerne på hva som funker og hva som må forbedres. Og så lurer jeg jo litt på hvilken plass og premie vi hadde fått hvis vi hadde vært med...

Uansett, jeg fikk mange positive tilbakemeldinger og mange lurte på hvorfor jeg bare stilte i rekrutt og ikke i klasse 1, så det tyder da i hvert fall på at min følelse av at vi var klare stemte. Takk for alle hyggelige tilbakemeldinger! :-)

Nå skal jeg manne meg opp til fremdeles målrettet trening, og plutselig er vi i gang…  :-)

Det ble en koselig dag tross en skikkelig regnskur. Flott arrangement og veldig gøy å se så mange flinke ekvipasjer!

Her er vi på vei inn i ringen, og skikkelig konsentrerte… :-)2 kommentarer:

  1. Vi må passe oss nå skjønner jeg...

    SvarSlett
    Svar
    1. Hehe,vi får nå se da vet du... Det ser da ut til at vi må passe oss for dere også ;-)

      Slett