Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

torsdag 25. juli 2013

Like før det braker løs

I morgen går startskuddet for sommerens store happening; freestylekurs med Richard Curtis og Karolina Petterson! :-)

Gru-gleder meg... Gleder meg masse til kurset som går lørdag, søndag og mandag - men har litt bange følelser for fredagskvelden… Da er det nemlig konkurranse med bl.a. Richard Curtis (en av verdens beste freestyleutøvere) som dommer. Ettersom jeg skal delta på kurset har jeg fått lov til å delta uoffisielt i konkurransen med min "dopede" hund. Får bedømming/kommentarer men ingen offisiell plassering. Og det kan vel være like greit…

Det gikk så fint med oss før sommeren og jeg følte virkelig at vi var på rett veg, så jeg hadde store forhåpninger til masse trening med forstyrrelser på campingplassen. Men så tok jeg ikke med i beregningen hvor sliten den "lille" rakkeren blir av alt som skjer rundt omkring på en campingplass… Og hvor mye skummelt som kommer fram i skumringen, alt fra enslige menn - med og uten caps - til Bolla Pinnsvin…

Så det har blitt mye "hverdagstrening", hilsetrening og rotrening. Og så har vi gått masse tur, badet og bare kost oss :-)
 
Det har derfor ikke blitt så veldig mye målrettet trening med programmet. Men vi får la det stå til - og huske at konkurransen egentlig er for at Richard og Karolina skal få et inntrykk av nivået vårt, og se hva vi trenger hjelp til (og det skal nok ikke skorte på ting å ta av, for å si det sånn… :p)

Men gleder meg til en hyggelig helg sammen med masse trivelige freestylemennesker :-)

Her er en liten filmsnutt fra forrige konkurranse hvor vi startet i rekrutt. Han faller en del ut og jeg ser det må jobbes med kontakten, men vi fikk da til noe av programmet vårt :-)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar