Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

lørdag 31. oktober 2015

Bonso til minne

I dag skulle du fylt fire år, kjære Bonso gutten <3

Men det var ikke sånn det skulle bli :( 

Det har tatt tid, og det har kostet mange tårer - men her er endelig Bonso's minnefilm <3
(Bør spilles med lyd)Freestyle var vår "greie" og vi skulle jo "erobre verden" vi to. Du elsket å trene og var alltid klar for å lære nye kule ting.  Selv om vi offisielt ikke fikk de store resultatene i freestyle-ringen er jeg glad og stolt over det vi klarte å få til.

Du ble beste rekrutt på Telemarkstevnet og vi fikk to andrepremieringer i offisielle konkurranser. Men det aller gjeveste var nok den uoffisielle førstepremien på Finnskogen, da vi fikk godkjent av selveste Richard Curtis :)

Skummelt å ha en av verdens beste utøvere som dommer...
Men det gikk jo ganske bra :)

Dessverre ble verden så alt for stor og farlig for deg, og du prøvde å jage vekk alle farene, som etter hvert ble veldig mange. Jeg skulle så inderlig ønske jeg hadde klart å hjelpe deg! Men det beste var at du fikk slippe å være redd lenger.

Vår siste dag sammen fikk du dra meg oppover bakkene i sol og nysnø med medbrakt niste og pølser. Det ble lek og kos i snøen i 2,5 time. Vi ble gode og slitne begge to og det var godt å slappe av sammen på senga før vi tok den tunge veien til veterinæren.  Stor takk til fantastisk veterinær og assistent. Ro, omsorg, masse godbiter, ingen tvang og ingen munnkurv. Du sovnet rolig inn med mor og far ved din side <3

Hvil i fred kjære bestevenn <3
 
Godt at du fremdeles er tilstede og passer på trappa  <3
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar