Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

mandag 23. november 2015

NM i Kreativ Lydighet 21. november 2015

Så er det mandag, og tid for å trekke pusten etter forrige uke som var ganske intens.

Lørdag hadde jeg gleden av å være stevneleder for Norgesmesterskapet i Kreativ Lydighet (Freestyle og Heelwork to Music) som Norsk Freestyleforening arrangerte i Drammen Hundepark. Det har vært lange tider med forberedelser og masse jobb, men også veldig gøy. Spesielt gøy var det at det ble satt ny rekord i antall påmeldinger - totalt 29 ekvipasjer (NM og klasse 1 og 2).

Men med så mange påmeldinger dukker det også opp noen luksusproblem.... Hallen var leid fram til kl 15.00 - og da listen over påmeldinger begynte å fylles opp var det for sent å utvide leietiden, hallen var fullbooket fra kl 15.00. Så da ble det litt bekymring om vi kom til å bli ferdige i tide. Start av registrering og konkurranse ble fremskyndet med en time, og vi fikk ha kiosken som nødløsning til premieutdelingen om det skulle vise seg å bli nødvendig.

Den supre funksjonærgjengen møtte opp tidlig på lørdag morgen, og vi var alle ved godt mot. Jeg hadde kvelden før spurt meg selv om "hva er det verste som kan skje" - og prøvde å trøste meg med at det var jo ikke så mye "farlig" som kunne skje.... Men jeg hadde ikke tatt med i beregningen at CD spilleren planla å streike akkurat når vi skulle arrangere NM og akkurat den dagen vi hadde rekordmange påmeldte og tidsnød...

Da alle deltagerne var på plass og musikken skulle testes fikk vi ikke spilleren til å funke!!! Er det mulig, liksom??? Enden på visa var at vi måtte ut og kjøpe ny CD spiller og utsette konkurransestart med nesten en time! Tusen takk til forståelsesfulle deltagere og sindige medhjelpere!

Ny spiller kom på plass, og vi jobbet som besatt. Det gikk slag i slag uten pauser og vi klarte jammen å bli ferdige med alle ekvipasjene og fikk ryddet banen før leietiden gikk ut. Premier, pokaler og sløyfer ble fraktet inn i kiosken og så kunne vi senke skuldrene og hedre alle som hedres skulle :)

Tusen takk for all god hjelp! Jeg må si det er et helt fantastisk miljø, her var det hjelp å få både fra deltagere og publikum, i tillegg til den supre funksjonærgjengen. Og ikke minst tusen takk til dommerne som ble både kalde og sultne - dere gjorde en fantastisk jobb! :)

Alt i alt ble det en helt super dag! Det er sååå gøy å se så mange flinke ekvipasjer i ringen! Og kjempemoro at det kommer nye stjerner susende inn! Gleder meg til fortsettelsen! :)

Tok noen få bilder, og det ble dessverre ikke noe bra kvalitet, men de kan vel gi et lite inntrykk. De tre første bildene her er av banevandringen til freestyle klasse 1 og 2. Hele 13 mennesker på banen :)
Noen få ekvipasjer, som viser litt av mangfoldet.
Nina, Müsli og dommerne
Ellen-Elisabeth og en av hennes fine Golden tisper.
Imponerende med hele seks starter med tre forskjellige hunder!
Hanne og Nitro
Astrid og Lily
Nå blir det litt etterarbeid med registrering av resultater etc, før jeg kan si meg ferdig med dette årets stevneansvar. Jeg trekker meg nå litt ut av stevnelederjobben. Det ene stevnet har avløst det andre i flere år nå, både som medhjelper og de siste årene som leder. Det har vært å begynne å tenke på neste stevne så snart etterarbeidet etter forrige stevne var over. Jeg har lært en masse om sporten og blitt kjent med masse hyggelige mennesker, så det har absolutt vært verdt det!

Som sagt har det vært utrolig morsomt og lærerikt, men nå føler jeg tiden er inne til å fokusere mer på egne hunder og å komme seg i ringen med "lillesnuppa". Lørdagens konkurranse ga meg masse inspirasjon til å sette i gang med mer målrettet trening! Her er det bare å stå på, skal man prøve å hevde seg blant alle disse fantastiske ekvipasjene!

Vi sees - forhåpentligvis innenfor ringbåndene - i mars :)


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar