Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

tirsdag 5. januar 2016

2016 - Here we come...

Nå er jeg bare sååå klar for å starte treningsåret 2016!

Gleder meg vilt til å komme igang igjen. Dette året skal vi ha det GØY!

Jeg er allerede godt i gang med å planlegge treninger, kurs og konkurranser.

Tirsdagkveldene er det freestyletrening på Kongsberg Hundeklubb med begge hundene. På mandagene har lydighetsgruppa nybegynnertrening, og planen er å få vært med en del her med Bella. Vi trenger noen puff bak for å fokusere på vanlige lydighetsøvelser..., blir fort triksetrening når vi er i gang på egenhånd ;)

Men triksetrening og freestyle blir hovedfokus. Jeg håper å få trent en del innendørs i Drammen Hundepark. Dette er super trening, med supre forstyrrelser, og det er herlig å kunne trene innendørs i den kalde, våte årstida. Det blir mye mer effektiv trening enn å fryse fingrene av seg ute i snø og sludd ;)

Årets høydepunkt blir Summercamp i regi av Norsk Freestyleforening. En helg i freestylens tegn med herlige folk og hunder. Instruktører i år er Leena Inkila fra Finland og Anita Axelsson fra Sverige.

Planen er også å starte litt med Rallytrening, men vi må ha noen basic lydighetsøvelser på plass før vi kommer noen særlig vei. Vi har allerede snust litt på det, og dette er også en utrolig morsom hundesport.

I tillegg har jeg veldig lyst til å gå et kurs hvor Bella kan få brukt luktesansen, enten sporkurs eller Smeller. Vi får se hva som dukker opp. Ja, og så kantarellsøkekurs da... :)

Og ikke minst, Bella og jeg skal prøve å bli besøksvenner hos Røde Kors når frøkna er gammel nok. Det blir en lang vei å gå og jeg vet ikke ennå om Bella blir godkjent, men det sosiale skal hun i hvert fall ikke stryke på ;)

Når det gjelder konkurranser er første mål å starte i freestyle med Bella i Drammen 13. mars. Når det gjelder Buster må jeg se an formen hans. Vi kommer til å trene for gøy, men det er litt usikkert om vi kommer til å stille i konkurranseringen igjen. Han er en aldrende herremann og skal få lov til å pensjonere seg :)

Men vi skal uansett ha det gøy! Dette skal bli et supert år!

2016 - Jeg er klar! :)

Det er jeg også! :)Tjo og hei :)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar