Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

søndag 22. mai 2016

Oppvisning i Frognerparken

Mai er jammen en travel måned, med mange helligdager og masse freestyleaktiviteter på timeplanen.

For å starte med det første først, har Bella og jeg hatt et par oppvisninger i mai. Og det har vel gått litt sånn der... Den første foregikk på grus, og det ble en utfordring, da alle småsteinene som spretter rundt skal fanges... Men det virket som det var underholdende for publikum i hvert fall ;) Så får vi bare legge inn litt mer "steinsprut-trening" framover.

Søndag 8. mai hadde Norsk Freestyleforening oppvisning i forbindelse med "Hundens dag og Vom Dog Run" i Frognerparken, og Bella og jeg var så heldige å få være med. Parken var full av hunder og mennesker - både de som skulle løpe og de som skulle se på. Oppvisningen var i forkant av løpet, og det ble en super trening med masse forstyrrelser.

Vi testet ut en del av det nye programmet, og det gikk ganske greit. Litt klabb og babb, men tror det ble grei underholdning og at vi fikk vist fram litt av hva denne morsomme sporten går ut på.

Her er en liten film fra oppvisningen. Legg merke til hvor fint hun sitter før hun skal løpe mot meg og hoppe mellom bena mine :) Dette er en favorittøvelse som hun alltid gjør med stor glede - men denne gangen var det litt mer spennende å løpe til teppet :)


Det ble en super dag, ikke minst fordi Martine tok seg tid til å tilbringe dagen med sin mor :) Vi koste oss med is og rusletur i parken i strålende sommervær og avsluttet med middag på Egon.

Rett før løps-start
Kos på tur
Is er godt!
Bella har vært på restaurant :)
Midt oppe i alt som har foregått i mai har vi hatt løpetid :) Stakkars Buster blir ertet opp og så får han kjeft når han prøver seg. Men skam på den som gir seg ;) Det er jo litt greit, i denne situasjonen, at han ikke er så utholdende lenger. Så det hele har forløpt ganske bra - bare jeg har vært føre var og flyttet de grønne gjerdene på rett plass. Det har blitt en del sortering av hunder i denne tiden, for å si det sånn :)
Lukter godt... ;)Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar