Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

mandag 18. mars 2013

En god treningskveld


Bare minus tre, ingen vind, ikke snøvær - herlig!

Jeg har vært så utrolig lei kulde og snø den siste tiden - og så lei av å ikke få trent skikkelig.  Men i dag ble det endelig en god treningsdag igjen. Fort  hjem fra jobb, kjapp middag og ut på tur med "gamlefar" mens det ennå var lyst og litt sol. Han fikk en fin runde i rolig tempo med masse snusing og et par innlagte freestyleøvelser. Tror han koste seg og satte pris på litt alenetid med mor ;-) Så bar det hjem for å skifte hund.

Det ble en lang, god tur på "jyplingen". Vi trente på å gå pent (takk og pris for "gå pent selen"), trente på å hilse på andre hunder, trente på å ikke hilse på andre hunder, ble forbiløpt av joggere, forbikjørt av busser, møtte syklister og fikk hilse på fremmede menn - og alt gikk fint :-) Vi hadde også noen innlagte lekepauser hvor han fikk han løpe litt fritt og leke i snøen, og så hadde vi flere freestyleøkter på ukjente steder. Kjempeflink var han!

Men sliten ble han ikke, for nå står han i gangen og maser for at ingen vil leke med ham… Ro-øvelser er kanskje et passende tema for resten av kvelden...

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar