Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

mandag 3. mars 2014

Ut av vinterdvalen

Nei nå er det jammen på tide å komme seg ut av vinterdvalen! Det er snart vår og start av freestylesesongen! :) Nå gleder vi oss til å ta fatt på mer målrettet trening og å fokusere på kommende konkurranser.

Men ikke det at jeg har ligget helt sånn i dvale i vinter når det gjelder hund…;) Så hva har nå skjedd siden siste blogginnlegg i september i fjor…? Jo...

  • I begynnelsen av oktober var jeg på Anders Hallgren seminar, hvor temaet var "Motor og motivasjon".  To hele dager uten en eneste dødpause, med en utrolig inspirerende foredragsholder med mer enn 40 års erfaring å øse av. Det var en fin kombinasjon av "teori" og historier fra virkeligheten, fortalt med innlevelse og skuespilleri, og vi fikk oss mange gode lattere av situasjoner vi kjente oss godt igjen i. 
  • I oktober startet jeg på Instruktørkurs hos Din Beste Venn. Det er utrolig morsomt å være på skolebenken igjen :) Vi har samling en helg i måneden, og temaene så langt har blant annet vært rasekunnskap, ernæring, genetikk, læringsteori, lovverket, helse og etologi. Altså veldig variert, og veldig gøy! Kurset avsluttes med eksamen i juni, hjeeelp… Jeg merker at det er lenge siden man har sittet på skolebenken, og det har vært litt uvant å skulle "studere" igjen, men det er utrolig moro å lære noe nytt! :) Og så er det noen koselige samlinger med en trivelig gjeng. Gleder meg til hver helgesamling :)
  • I forbindelse med instruktørkurset har jeg hatt "praksis" som hjelpeinstruktør på valpekurs på Høvik i januar/februar. Veldig gøy, og det har vært helt ok å pendle to kvelder i uken :)
  • I tillegg har jeg fått meg ekstrajobb som hjelpeinstruktør på Hund i Fokus sine valpekurs. Vi har hatt en teorisamling og  denne uke starter vi for fullt. Gleder meg veldig! Skal bli spennende og gøy å følge denne valpegjengen fremover.
  • På Kongsberg Hundeklubb sin tradisjonelle Novemberutstilling jobbet jeg i inngangen, og jeg fikk benyttet anledningen til å miljøtrene Bonso. Han var helt "på" og vi fikk oss flere gode freestyleøkter. Veldig gøy at han taklet den støyete hallen i år, og dette gjorde at jeg turte å ha ham med på Dogs4All helgen etter.
  • På Dogs4All  på lørdagen var jeg med på "Barn og hund" opplegg i regi av NFF. Ikke mange barn, og NFF ble litt usynlige, men det var veldig gøy og vi fikk da vist fram sporten vår litte grann. Bonso fikk være med som demohund :), og jeg var utrolig fornøyd med min "drama-king", som taklet alt ståket så bra. En flott anledning til å trene i et vanskelig miljø! Søndagen var jeg medhjelper på NM Kreativ Lydighet. Så altså en toppers helg i freestylens tegn :)
  • Ellers har jeg kost meg med vervet som styremedlem i Norsk Freestyleforening dette året. Det er veldig moro å få mer innblikk i saker vedrørende den flotte sporten vår.

Det har kanskje ikke vært så veldig spennende hundeliv for hundene den siste tiden, men et veldig spennende hundeliv for mor i hvert fall :)


Men hundene har nå fått sitt de også. Vi har i hvert fall vært på freestyletrening på hundeklubben på tirsdagene. Og vi prøver av og til å få med oss hverdagslydighet på mandagene. I tillegg til turer og litt trening på stuegulvet. Så alt i alt har de det vel greit… ;)

Buster er med mor på hotelltur <3

Vi har øvd på å trekke mor på sparken i vinter :)

Kjempegøy med snø!

Fin tur på Beveråsen

Tjo hei hvor det går! Førstemann til godisen!!!

Miljøtrening i Oslo. Tur på St. Hanshaugen med Martine.
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar