Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

torsdag 30. november 2017

Triksing på Dogs4All

Helgen 17. til 19. november var det Dogs4All på Norges Varemesse på Lillestrøm. Norges største hundeutstilling/hundemesse, og tre hele dager med masse aktiviteter for alle hundeinteresserte.

Bella og jeg var så heldige å få anledning til å vise triks på standen til hundemagasinet "Hund & Fritid". Vi koste oss masse, og Bella var ivrig og jobbet bra, selv med folk og hunder tett på. Super miljøtrening!

Stor og fin stand.
Foto: Hund & Fritid

I farta... :)
Foto: Hund & Fritid

Pakka ble en slager :)
Foto: Hund & Fritid

Foto: Hund & Fritid

Her er en liten filmsnutt av oss, samt flinke Silje og Lycke.


Det ligger også en litt lenger film av Bella og meg på Hund & Fritid sin Facebookside: https://www.facebook.com/hundfritid.no/videos/1590447744368274/ 

Vi fikk også tid til å kikke litt, både i salgsbodene og på rasetorget. På standen til Din Beste Venn Hundeskole fikk Bella prøve seg på aktivitetsleker, og den vanskeligste ble kjøpt med hjem som julegave. Så får vi håpe at litt hjernetrim for frøkna vil gi oss noen rolige juledager ;)

Utprøving av aktivitetsleker.
Vi fikk god veiledning av Tor hos Din Beste Venn.
Foto: Din Beste Venn

Det er veldig hyggelig å kunne reklamere litt for den flotte hundesporten vår. Og også kjempehyggelig at så mange lot seg sjarmere av Bella og gjerne ville vite mer om Logottoen <3

Tusen takk til Hund & Fritid for at vi fikk lov til å være med!


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar