Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

lørdag 18. april 2020

Corona-påske

Det ble visst litt bråstopp på bloggingen min, så jeg får prøve å samle trådene litt.

Jeg må innrømme at jeg innimellom synes denne corona-tiden er vel tøff. Det ble tungt da det nærmet seg påske, og vi måtte prøve å finne en løsning på familie-logistikken. Med en mann i risikogruppa må vi ta alle forholdsregler, og det ble derfor ingen samling av barna hjemme. Yngstemann valgte å tilbringe påsken sammen med kjæresten i Trondheim, hvor han studerer. Datteren har akkurat flyttet til Raufoss med samboer, og feiret det meste av påsken der. Eldstemann er bosatt her i byen med familie, men med en liten gutt på snart 3 år er det ikke så lett å besøke hverandre når man ikke få lov til å sitte på fanget til bestemor og bestefar.

Vi fant imidlertid gode løsninger, og livet ble litt lysere etter hvert som påsken skred frem. Vi hadde telefonkontakt og familiesamlinger via Zoom. Så ble det besøk av datter og samboer på pølsegrilling på verandaen, med to cafebord plassert i god avstand fra hverandre. På slutten av påsken ble det også en skogstur sammen med sønn, svigerdatter og barnebarn. Det gjorde godt å få litt tid sammen 💓 Påsken ble avsluttet med en Yatzy-turnering via Zoom andre påskedag. Gemalen og jeg ved siden av hverandre ved spisestuebordet og PC med alle barna på bordet 😂 Kameraene ble stilt inn mot bordet når man kastet terningene, slik at vi kunne følge med at ingen jukset 😉 Resultatene ble styrt online av dataingeniørstudenten, slik at vi alle kunne følge med. En super løsning og veldig koselig med en kveld sammen med påskesnop og spill, selv om den ble digital 😍😊

Det ble lite med hundetrening i påsken, men Bella koste seg på turer med mor og far. De dagene det var fint vær tilbragte vi også en del tid ute på verandaen og i utestua. Vi er jo utrolig heldige som har muligheter til turer i skog og mark i nærmiljøet, og hage og god uteplass i sola hjemme.

Så alt i alt en fin påske, situasjonen tatt i betraktning 💓

Fremdeles litt snø igjen enkelte steder
Godt med trekkhund i motbakkene :)
Kos
Fornøyd hund
"Table for two"Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar