Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

tirsdag 12. november 2019

6 dager til avreise

6 dager til avreise
og
10 dager til mesterskapet starter!

Fredag 22. Heelwork to Music (HTM) 
Lørdag 23. Freestyle (FS) (vår gren) 😊 
Søndag 24. Finale for begge grener.


I dag var det veterinærbesøk og Bellas andre tablett mot revens dvergbendelorm - den tabletten hunden må ha tatt for å få komme inn i Norge igjen etter besøk i Sverige. Så da er vi inne i "loopen" med månedlig tablett, og har avtale for neste tablett før vi reiser til Stockholm i desember.

I tillegg til veterinær ble det jammen en hastetime hos tannlegen for meg, for å få sjekket en tann som jeg syntes var litt "mystifistisk". Det viste seg å være en gammel fylling som har begynt å løsne - og det skulle ikke være noe krise om den faller ut på turen, i følge tannlegen... 😲 Men jeg satser på at den holder seg på plass til jeg er hjemme igjen...

Andre forberedelser i dag var pelsstell, for når man har en pelshund som skal vises frem følger også dette med. Dette er verken Bellas eller min favorittsyssel, men det må gjøres, så vi tar det litt i etapper. I dag ble det fokus på børsting for å få vekk en del underull og tover.

Pynte seg litt :)


Dette er også forberedelser - å lese seg opp på regelverket. Det internasjonale regelverket er omtrent som det norske, men det er en vesentlig forskjell i kategoriene. I det norske er det tre kategorier som det bedømmes i, "Utførelse", "Vanskelighetsgrad" og "Musikk og fortolkning". Man kan få max 10 poeng pr kategori, altså totalt max 30 poeng. Det internasjonale regelverket har også disse tre kategoriene, men her kan man få max 9 poeng i hver kategori. I tillegg er det en fjerde kategori som heter "Animal Welfare", hvor max poeng er 3 - slik at totalen her også kan bli 30. Det er første gang vi skal bedømmes i denne kategorien, så det blir spennende.Dette er i hovedsak dagens forberedelser, så det ble ingen trening i dag.. 😏 Jeg skulle egentlig ha kjørt igjennom programmet for meg selv og øvd på mine bevegelser... Men i morgen er det ny treningsdag og nye muligheter 😄2 kommentarer:

 1. Så ordenlig du er,læser op på regelværk,pelsstel og ikke mindst også tandlægebesøg. Alt skal være klart til jeres store tur.
  Blir ikke lei af at læse din blogg,du skriver så godt.
  Dette kan kun blive godt Vigdis,du står på og så må det gå som det gør. Da har du gjort alt. Vi hejrer på jer. Christine og Frida

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk :) Ja, det er mye som skal på plass for å føle seg forberedt :) Får gjøre det man kan i forkant, og som du sier det får gå som det går. Dette er jo vårt første mesterskap, og vi skal konkurrere mot de virkelig store... Vi skal i hvert fall gjøre så godt vi kan, og nyte opplevelsen :)

   Slett