Svansen´s Dancing Crew

Svansen´s Dancing Crew

fredag 8. november 2019

Kjepper i hjula - en syteblogg

Denne høsten skulle liksom være min trenings- og satsningshøst, med VM nå i november som det store målet. Men det er da ikke måte på hvor mange kjepper som skal stikkes i hjulene.

Med fare for at dette blir en klage og syte-blogg... men jeg må bare oppsummere litt.

Etter sommerens konkurranser innså jeg at jeg hadde veldig mye å ta tak i. Som jeg har skrevet om tidligere utvidet jeg programmet før sommeren, noe som skapte mye frustrasjon i ringen og mange dårlige erfaringer på de hjemlige konkurransene. Men jeg var klar til å ta fatt på å rette opp i dette, og startet høsten med godt mot.

Så kom "den smittsomme hundesykdommen", og alle treningsplaner måtte gjøres om. Vi kunne ikke trene i hundehaller som planlagt, så det ble mye trening hjemme på stuegulvet. Kurs jeg hadde meldt meg på ble avlyst, så da mistet jeg den hjelpen jeg hadde satset på der. Konkurransen på Kongsberg ble avlyst, og dette var den eneste vanlige konkurransen denne høsten - og den jeg hadde som mål å få en god opplevelse med.

Da sykdommen så ble "avblåst" hadde jeg masse trening å ta igjen, og også jobbe med de problemene som hadde oppstått av for mye hjemmetrening. Alle kurs og privattimer måtte også tas igjen, så det ble noen travle uker, og ikke så mye anledning til å prioritere treningen.

I tillegg til denne stoppen i treningen har både jeg og min mann hatt hver vår tur på sykehuset, med tilhørende bekymring og fokus på helt andre ting enn hundetrening.

Et stort pluss denne høsten er selvfølgelig sølv i NM, og dette ga meg litt trua igjen. Men til tross for sølv og gode poeng var jeg ikke helt fornøyd med gjennomføringen, da det ikke var alt som klaffet.

Vi har nå heldigvis hatt noen veldig gode treningsuker, og jeg føler at mange ting er på plass nå. Dessverre fikk jeg helt black-out og gjorde masse tull på treningskonkurransen på lørdag - men den tror jeg bare jeg skal sette en stor strek over - for det var fullt og helt bare masse tull fra min side, og ikke Bellas feil.

Som sagt, vi har hatt noen veldig fine treninger nå - og planen disse to siste ukene var å trene med kostyme og musikk så mye som mulig. Jeg tenkte å å trene litt i hallen til Kongsberg Hundeklubb, men den er ikke isolert og dermed alt for kald nå som det er så kaldt ute. Og utetrening blir jo da også uaktuelt...

Da er det godt å ha Drammen Hundepark! Det er bare det at de har bestemt seg for å bytte tak.... og det gjøres selvfølgelig akkurat nå...

Og for å gjøre det hele komplett...: Bella har fått løpetid! Say no more!😨😜😂

Men vi gleder oss til tur da 😂😂😂

God helg! 😄

2 kommentarer:

  1. Ja ja Wigdis,en ulykke kommer sjældent alene. For mye trening rr heller ikke godt. Mit kendskab til dig,du skal nok klare det,løbetid ja sådan er det med tispe. Flinke Bella og ejer. Ta vm som en oplevelse,jeg heier på jer. Klem fra Christine og Frida

    SvarSlett
    Svar
    1. Tusen takk Christine :) Vi får bare gjøre så godt vi kan - og så skal vi kose oss masse :) Gleder meg faktisk veldig til denne opplevelsen :)

      Slett